محل لوگو

برچسب ها

آئین,نامه,آموزشی,ph.D,آئین نامه آموزشی ph.D,دانلود آئین نامه آموزشی ph.D ppt,دانلود آئین نامه آموزشی ph.D ppt,دانلود آئین نامه آموزشی ph.D,آئین نامه آموزشی ph.D ppt,آئین,نامه,حضور,وغیاب,آئین نامه حضور وغیاب,دانلود آئین نامه حضور وغیاب ppt,دانلود آئین نامه حضور وغیاب ppt,دانلود آئین نامه حضور وغیاب,آئین نامه حضور وغیاب ppt,آسيب,هاِي,رايج,در,ميان,ورزشكاران,رشته,تكواندو,آسيب هاِي رايج در ميان ورزشكاران رشته تكواندو,دانلود آسيب هاِي رايج در ميان ورزشكاران رشته تكواندو ppt,دانلود آسيب هاِي رايج در ميان ورزشكاران رشته تكواندو ppt,دانلود آسيب هاِي رايج در ميان ورزشكاران رشته تكواندو,آسيب هاِي رايج در ميان ورزشكاران رشته تكواندو ppt,آسیب,شنوایی,آسیب شنوایی,دانلود آسیب شنوایی ppt,دانلود آسیب شنوایی ppt,دانلود آسیب شنوایی,آسیب شنوایی ppt,آسیبهای,نو,پدید,آسیبهای نو پدید,دانلود آسیبهای نو پدید ppt,دانلود آسیبهای نو پدید ppt,دانلود آسیبهای نو پدید,آسیبهای نو پدید ppt,آشنائی,با,فعالیتهای,گروه,امور,فرهنگي,و,ارتباطات,آشنائی با فعالیتهای گروه امور فرهنگي و ارتباطات,دانلود آشنائی با فعالیتهای گروه امور فرهنگي و ارتباطات ppt,دانلود آشنائی با فعالیتهای گروه امور فرهنگي و ارتباطات ppt,دانلود آشنائی با فعالیتهای گروه امور فرهنگي و ارتباطات,آشنائی با فعالیتهای گروه امور فرهنگي و ارتباطات ppt,آشنايى,با,تاريخ,تمدن,اسلامى,آشنايى با تاريخ تمدن اسلامى,دانلود آشنايى با تاريخ تمدن اسلامى ppt,دانلود آشنايى با تاريخ تمدن اسلامى ppt,دانلود آشنايى با تاريخ تمدن اسلامى,آشنايى با تاريخ تمدن اسلامى ppt,Tree ppt,دانلود آشنايي با ايندکسهاي Bآشنايي,با,سامانه‌ي,مديريت,الكترونيك,انجمن,آشنايي با سامانه‌ي مديريت الكترونيك انجمن,دانلود آشنايي با سامانه‌ي مديريت الكترونيك انجمن ppt,دانلود آشنايي با سامانه‌ي مديريت الكترونيك انجمن ppt,دانلود آشنايي با سامانه‌ي مديريت الكترونيك انجمن,آشنايي با سامانه‌ي مديريت الكترونيك انجمن ppt,آشنايي,با,سيستم,نمونه,گيري,و,روشهاي,تشخيص,مواد,مخدر,آشنايي با سيستم نمونه گيري و روشهاي تشخيص مواد مخدر,دانلود آشنايي با سيستم نمونه گيري و روشهاي تشخيص مواد مخدر ppt,دانلود آشنايي با سيستم نمونه گيري و روشهاي تشخيص مواد مخدر ppt,دانلود آشنايي با سيستم نمونه گيري و روشهاي تشخيص مواد مخدر,آشنايي با سيستم نمونه گيري و روشهاي تشخيص مواد مخدر ppt,آشنايي,با,محتواي,درس,ذخيره,وبازيابي,اطلاعات,آشنايي با محتواي درس ذخيره وبازيابي اطلاعات,دانلود آشنايي با محتواي درس ذخيره وبازيابي اطلاعات ppt,دانلود آشنايي با محتواي درس ذخيره وبازيابي اطلاعات ppt,دانلود آشنايي با محتواي درس ذخيره وبازيابي اطلاعات,آشنايي با محتواي درس ذخيره وبازيابي اطلاعات ppt,

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 118
  • بازدید دیروز : 192
  • بازدید کل : 160364

پاورپوینت با موضوع تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی


پاورپوینت با موضوع تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی

نام فایل : تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 12

حجم : 1324 کیلوبایت


تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی
تغییرات پس ازصید و فساددرماهی1- جمود نعشی
ماهی پس از صید تا فساد مراحل زیر را طی می کند :

 جمود نعشی   Rigor Mortis
اتولیز یا خود هضمی  Self Digestion   یا از بین رفتن و خراب شدن یاخته و بافت ها به وسیله آنزیم های داخلی
فساد نهایی یا Putrefaction    یا تجزیه نسوج به وسیله میکروارگانیسم ها
اکسیداسیون و فساد چربی ماهی ها :
1- اتواکسیداسیون که با واکنش اکسیژن بر روی چربی های اشباع نشده ایجاد می شود
2- اتولیز چربی ها که یک هیدرولیز آنزیمی است که اسیدهای چرب را آزاد میکند و گلیسرول نیز محصول آنهاست

جمود نعشی Rigor Mortis
پس از مرگ عضلات سعی می کنند با کمک واکنش های آنزیمی به فعالیت طبیعی خود ادامه دهند واین سبب میشود که عضلات همچنان انقباض وانبساط پیدا کنند.
انرژی مورد نیاز برای انقباض وانبساط از گلوکز موجود در خون وتولید بسته های انرژی از طریق تولید ATPبدست می آید .ولی باتوقف جریان خون پس از صید منبع تامین این انرژی قطع شده وانرژی برای تولید ATPاز گلیکوژن موجود در عضلات تامین میشود.
با تمام شدن ذخیره ی گلیکوژنی عضلات انرژی مورد نیاز برای واکنش های آنزیمی نیز تمام شده در نتیجه فعالیتهای آنزیمی پایان می یابد.
دراینجا به دلیل شکل گیری ارتباط دائمی بین پروتئین های انقباض عضله (اکتین ومیوزین) انقباض شدید دیربازگشت در عضلات رخ داده وبدن ماهی به تدریج سخت تر میشود به این حالت جمود پس از مرگ می گویند

دونکته
در ماهی کامل به دلیل وجود استخوان پشت ، مانع از انقباض کامل ودر نتیجه کوتاه شدن عضلات می گرد(Shortening).
درطول ریگور عضله تیره 50-52درصد وعضله سفید 15-18درصد کوتاهترمی شوند.
اگر ماهی قبل از جمود فیله شود، انقباض عضلات با شدت بیشتر وگستردگی بیشتر انجام خواهد شد و سبب میشود فیله چروک(Shrinkage) شود.



عضله تیره وسفید درماهی

عوامل موثربرجمود نعشی
گونه ماهی
ماهیان استخوانی زودتروارد ریگور می شوند.
ماهیان با چربی بالاتر زودتروارد ریگور می شوند.
وضعیت جسمی
ماهیان با تغذیه نامناسب زودتروارد ریگور می شوند .چرا؟
ماهیان بعد از فصل تخم ریزی زودتراز قبل ازتخم ریزی وارد ریگور می شوند.


....


مبلغ واقعی 30,000 تومان    20% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 24,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما